Tarieven

Onze bureaukosten zijn eenvoudig en eerlijk. We hanteren vaste tarieven zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De tarieven zijn vast per maand voor het gehele gezin. Het maakt dus niet uit hoeveel kinderen je hebt en hoeveel uur opvang je afneemt. Deze tarieven worden door ouders betaald, gastouders hoeven deze niet te betalen. Bureaukosten kunnen worden meegerekend bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

Instaptarief
Voor de inschrijving en koppeling rekenen we eenmalig €25,00 om de registratie in orde te maken. Dit tarief geldt voor vraagouders. Het inschrijven is geheel vrijblijvend!
Betalen begint pas als er een koppeling is gerealiseerd.Geen koppeling is dus geen instaptarief.

Enkeltje
Voor gastouders aan huis hanteren we een dienstverlening aan huis tarief. De gastouder komt dan bij jou thuis om jouw kinderen op te vangen. We rekenen dan €75,- per maand.

Retourtje
Breng je je kind(eren) naar de gastouder en haal je ze weer op, dan spreken we van een retourtje. De kosten zijn dan €50,- per maand per gezin.

Wissel
Het kan voorkomen dat de vaste gastouder door ziekte of vakantie niet de opvang voor je kind kan organiseren. Dit kan erg ongelukkig uitkomen voor jou als ouder.Met een ‘wissel’ abonnement zoeken wij een vervangende gastouder (noodopvang) voor als de vaste gastouder niet kan ( alleen bij ziekte of vakantie). Voor een bedrag van €75,- per jaar heb je al zo’n ticket.